Monitorrs Security 6049

Ajánlataink a termékre

 

Monitorrs Security Smart Wifi intelligens kamera 4Mpix P400 - 6049

36 750 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
monitorrs.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 36 750 Ft

Termékleírás
A 4 MP érzékelővel ellátott kameránk főbb jellemzői
  1. Nagy teljesítményű 4MP CMOS érzékelő: a kamera nagy teljesítményű 4MP CMOS érzékelővel van felszerelve, amely éles és részletes képeket és 180°-os vízszintes látószöget biztosít.
  2. Intelligens emberfelismerés: A kamera intelligens funkciókkal van felszerelve, beleértve az emberi alak felismerését. Képes a mozgás különböző formáit érzékelni és más funkciókat is lehetővé tesz, például figyelmeztetheti egy megjelölt területre való belépésre.
  3. Különböző éjjellátó üzemmódok: A különböző éjjellátó üzemmódok - köztük az intelligens színes éjjellátó és az IR éjjellátó - közötti váltás lehetőségével a kamera különböző fényviszonyok mellett is optimális látási feltételeket biztosít.
  4. SD-kártya-támogatás akár 128 GB kapacitással: A külső SD-kártya foglalattal a fontos felvételeket közvetlenül a kamerában tárolhatja.
  5. Széles dinamika és zajcsökkentés támogatása: A kamera támogatja a széles dinamikát és a zajcsökkentést, így még kihívást jelentő fényviszonyok mellett is minőségi felvételeket készíthet.
  6. Távfelügyelet: a mobiltelefonon (iOS, Android) keresztül történő távfelügyelet támogatásával bárhonnan felügyelheti otthonát vagy vállalkozását.


Intelligens emberi észlelés A kamera intelligens funkciókkal van felszerelve, beleértve az emberi alak felismerését. Képes a mozgás különböző formáit érzékelni és más funkciókat is lehetővé tesz, például figyelmeztetheti egy megjelölt területre való belépésre. Riasztás: Mobil riasztás és megfigyelés Rendszerünk mobil riasztó és megfigyelő funkcióval van ellátva, így ha valami történik, azonnal értesítést kap a mobiltelefonjára hogy gyorsan reagálhasson. Hangalapú intercom támogatás Kommunikáljon a látogatókkal vagy a családdal a hangalapú intercom segítségével. A tiszta és kétirányú hangzás lehetővé teszi a kapcsolattartást a távolságtól függetlenül. Tartós és vízálló: minden időjáráshoz IP66 vízálló osztályú – megbízhatóság minden időben Különböző éjjellátó üzemmódok A különböző éjjellátó üzemmódok - köztük az intelligens színes éjjellátó és az IR éjjellátó - közötti váltás lehetőségével a kamera különböző fényviszonyok mellett is optimális látási feltételeket biztosít. LeírásModellP400APPICSeeÉrzékel

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.