Monitorrs Security 6047

Ajánlataink a termékre

 

Monitorrs Security - Smart Wi-Fi intelligens kamera 4MPix AT300 - 6047

24 350 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
monitorrs.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 24 350 Ft

Termékleírás
Biztosítsa be nyugalmát és biztonságát IP WiFi kamerával Megbízható kamerát keres, amely tiszta képeket és biztonságot nyújt otthonában vagy üzletében? IP WiFi kameránk segít Önnek abban, hogy otthonát vagy vállalkozását még biztonságosabbá és láthatóbbá tegye. 1. Éjszakai látás: színes / intelligens / infravörös éjszakai látás. Soha ne legyen sötétben. Kameránk színes éjszakai látást, intelligens érzékelést és infravörös éjszakai látást is kínál a folyamatos megfigyeléshez még a legsötétebb éjszakákon is. 2. HD minőség: 4 MP felbontás. Élvezze a képeket HD minőségben 4 MP felbontással. A tiszta és finom kép biztosítja, hogy egyetlen részlet se vesszen el. A 3,6 mm-es lencse széles látószöget biztosít a környezetére. 3. Csatlakozási mód: AP / WiFi / Vezetékes kapcsolat. A kamera három csatlakozási módot támogat, ami rugalmas telepítést tesz lehetővé. Választhat AP, WiFi vagy vezetékes kapcsolat között. 4. Applikáció: iCSEE az iOS és Android rendszerhez. Az iCSEE applikáció segítségével bárhonnan figyelemmel kísérheti otthonát vagy vállalkozását. Csak töltse le az applikációt, mely bárhonnan elérhetőve teszi kameráját iOS vagy Android készülékéről. 5. Tárhelykezelés: Helyi tárolás támogatása SD-kártyán. Az SD-kártyán történő helyi tárolás támogatásával fontos felvételeket tárolhat. A maximális kapacitás 128 GB, így biztos lehet benne, hogy elegendő hely áll rendelkezésre a felvételei számára. 6. Protokoll: ONVIF támogatás . A kameránk támogatja az ONVIF protokollt, ami azt jelenti, hogy kompatibilis számos más eszközzel és rendszerrel, növelve ezzel a rugalmasságot a biztonsági rendszer kialakításában.

Memóriakártya méreteRögzítési idő32 GB3 nap64 GB6 nap128 GB12 nap WiFi IP kameránkkal a megérdemelt nyugalmat és biztonságot kapja. Hagyja, hogy ő gondoskodjon otthonáról vagy üzletjéről, és irányítsa a körülötte zajló eseményeket. Rendelje meg még ma, és érezze magát biztonságban és jól informáltan! Riasztás: Mobil riasztás és megfigyelés Rendszerünk mobil riasztó és megfigyelő funkcióval van ellátva, így ha valami történik, azonnal értesítést kap a mobiltelefonjára hogy gyorsan reagálhasson. Hangalapú intercom támogatás Kommunikáljon a látogatókkal vagy a családdal a hangalapú intercom segítségével. A tiszta és kétirányú hangzás lehetővé teszi a kapcsolattartást a távolságtól függetlenül. WiFi IP kameránk fejlett mozgásérzékelő funkcióval is rendelkezik, amely még magasabb szintű biztonságot és felügyeletet biztosít. Tartós és vízálló: minden időjáráshoz IP66 vízálló osztályú – megbízhatóság minden időben ModellAT300A rendszer felépítéseKétmagos 32 bites DSP (XM530V200), Érzékelő4 MP nagy teljesítményű CMOS érzékelőpixel4,0 MPVideó tömörítésH. 265AI kódolás, kettős adatfolyam támogatás, AVI; 0,1M-10Mpbs változóMin. világításSzín: 0,001 Lux @ (F1.2, AGC BE); 0 Lux IR-vel Fekete/fehér: 0,0001 Lux @ (F1.2, AGC ON), 0 Lux IR-velKépkimenetFő adatfolyam: 2560*1440@12fps; Alfolyam: 800*448@12fpshatáridő1/50 (1/60) s és 1/10 000 s közöttlencse3,6 mmÉjjel-nappalIR-CUT támogatásZajcsökkentés2D/3D támogatásSzéles dinamikatámogatásFényszabályozási mód Színes, okos, infravörös éjszakai látás Ledek száma9 db IR LED + 9 db LED világításPTZ vezérlésAz elforgatási szög szintje: 355°; Függőleges: 90°Csatlakozási módTámogassa az AP / wifi / vezetékes kapcsolatot három csatlakozási móddal. Tárolási módHelyi SD-kártya, 128G-ig; felhő tárhely (SD kártya nem tartozék)Intelligens elemzésTámogatja az emberek észlelését, támogatja más intelligens funkciók testreszabásátFunkciókTámogatja a távfelügyeletet, az emberi alak észlelésére vonatkozó riasztási üzeneteket, és támogatja az MJPEG rögzítést;ONVIFtámogatásMobil megfigyeléstámogatásTápegységDC 12V (tartozék)

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.